КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПЛЕНЕР ВІД ПЕРВИННОЇ ПРОФСПІЛКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СТУДЕНТІВ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

У жовтні голова профбюро факультету дизайну, Ольга Семененко, провела неймовірно затишний за атмосферою пленер для студентів нашого університету, котрі мали бажання удосконалити свої художні вміння, знайти творчих однодумців та весело провести час.

Основною локацією для малювання стала дивовижна зона відпочинку навпроти Оранжереї, що знаходиться на Виставковому центрі. Тут юні митці та мисткині мали змогу відточити свої вміння в малюванні драперії, скляних предметів, дзеркал, живих рослин та навіть тварин, адже зацікавленість у цьому заході проявив навіть сірий котик, котрий гуляв поблизу. Наші студенти з радістю нагодувати малюка ласощами, за що він розважав усіх до кінця пленеру.

               

Навіть попри сильний вітер, що застав усіх зненацька, та прохолодну погоду, атмосфера на заході була дуже затишною і теплою. Студенти зігрівались гарячими напоями та веселими розмовами. Завдяки хорошому настрою та дружній атмосфері малювати вдавалось дуже легко й швидко, а можливість почути справедливу критику від настільки приємних людей була безцінною.

            

Настрій на пленері виявився настільки чудовим, що студенти не хотіли прощатись після закінчення, тому вирішили разом прогулятися Виставковим центром. День був чудовим та обов’язково запам’ятається кожному, хто провів його разом зі студентською профспілкою.

31.10.2023