КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИЇЗДНЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОП «ДИЗАЙН СЕРЕДОВИЩА»

27 жовтня 2023 року в рамках курсів «Проєктування меблів та обладнання» (викладач Руслан Агліуллін, доцент кафедри дизайну інтер’єру і меблів) та «Дизайн середовища» (викладач Світлана Остапик, асистент кафедри дизайну інтер’єру і меблів) відбулося виїзне практичне заняття для студентів третього та четвертого курсів кафедри дизайну інтер’єру і меблів (освітня програма «Дизайн середовища» бакалаврського рівня).

Здобувачі освіти разом із викладачами відвідали Міжнародну виставку «Design Living Tendency» – найбільшу в Україні торговельну виставку новітніх тенденцій в інтер’єрі, що представляє новинки меблів, світла, декору, домашнього текстилю тощо. Щорічно, восени до Києва приїжджають фахівці з усіх регіонів України для того, щоб ознайомитися з новими колекціями, інноваційними рішеннями і трендами представленими провідними українськими і зарубіжними компаніями.

Викладачі на конкретних прикладах розповіли студентам про сучасні тенденції в дизайні інтерєру і меблів, технології оздоблення та декорування приміщень та виробництва меблів, художньо-композиційні рішення в дизайні середовища.

На виставці здобувачі освіти ознайомилися з численними втіленнями креативних і навіть авангардних ідей в дизайні середовища, що реалізовані кращими українськими та європейськими дизайнерами.

Студенти надихнулись сучасними творчими ідеями та розробками провідних дизайнерів та готові впроваджувати нові підходи та тенденції в навчальному проєктуванні за освітньою програмою «Дизайн середовища».

01.11.2023