КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ГОСТЬОВОГО ПРОФЕСОРА ДІЛОВОЇ ЕТИКИ ЛОЗАННСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ (ШВЕЙЦАРІЯ) ГІДО ПАЛАЦЦО

У рамках дружніх стосунків стейкхолдерів кафедри смарт-економіки із Університетом Лозанни в Швейцарії  31 жовтня 2023 року професор ділової етики Лозаннського Університету Гідо Палаццо прочитав лекцію «Від Єлля до в’язниці» для науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти спеціальностей   051 «Економіка», 052 «Політологія», 054 «Соціологія», 071 «Облік і оподаткування», 072  «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 073  «Менеджмент»,      075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля», 281 «Публічне управління та адміністрування», 035 «Філологія», 081 «Право».

Професор Гідо Палаццо висвітив питання ключових проблем управління у  великих підприємствах і корпораціях, зокрема проблеми забезпечення якості етичних основ організаційної культури та корупційні ризики.

Лектор розповів, що впливає на продуктивність праці колективу підприємства, як  через людські якості, культуру і  здатність спілкуватися з іншими людьми можна створити сприятливі або нестерпні умови праці.

Упродовж лекції слухачі дізналися, які саме корупційні ризики існують в системі управлінського менеджменту великих підприємств та  корпорацій, як вони проявляються і впливають на імідж компанії. Професор Гідо Палаццо наголосив на тому, що дуже часто неетична поведінка менеджерів великих підприємств призводить  до корупційних скандалів та руйнує імідж компанії. 

Слухачів зацікавило питання, який тип управління впливає на успішність розвитку підприємства. На що Гідо Палаццо відповів, що досліджуючи діяльність підприємств, він дійшов до висновку про те, що успішними є ті компанії, де керівництво діє за принципом «почути кожного».

Дякуємо професору Гідо Палаццо, нашим стейкхолдерам та адміністрації факультету управління та бізнес-дизайну  за цікавий та змістовний захід.

ТРИМАЄМО ОСВІТНІЙ ФРОНТ РАЗОМ!

02.11.2023