КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА «НАУКОВІ РОЗРОБКИ У ПРОЄКТУВАННІ ТА ВИГОТОВЛЕННІ ВИРОБІВ ІНДУСТРІЇ МОДИ»

13 жовтня 2023 року на кафедрі технології моди у рамках роботи наукового гуртка «Наукові розробки  у проєктуванні та виготовленні виробів індустрії моди» під керівництвом кандидата технічних наук, доцента Антоніни Бабич та кандидата технічних наук, доцента Вікторії Кернеш, відбулося чергове засідання з теми «Традиційні і сучасні нетипові матеріали та технології для виробництва колекцій виробів індустрії моди».

Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійних  програм «Комп’ютерний дизайн виробів індустрії моди» та «Індустрія моди» ознайомилися з нетиповими матеріалами, а саме паперовою лозою, та техніками плетіння.

 

Майстер-клас в рамках роботи гуртка провела студентка групи БІМд-21 Поліна Білоус.

Здобувачі освіти набули практичного досвіду роботи та виготовили власноруч авторські зразки виробів у техніці плетіння декору з паперової лози.

 

Під час засідання гуртка його члени обговорили джерела натхнення, матеріали, техніки та технології виготовлення й оздоблення виробів для створення авторських робіт з паперової лози та інших матеріалів, а також різноманітні фахові творчі конкурси, в яких доцільно взяти участь.

Творча атмосфера гуртка надихнула учасників до здобуття нових професійних знань та спонукала працювати з різноманітними матеріалами у напрямку екодизайну, створювати сучасні ексклюзивні декоративні та ергономічні вироби.

02.11.2023