КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО ЛІЛІЮ НАВОЛЬСЬКУ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ!

ВІТАЄМО ВИКЛАДАЧА КАФЕДРИ МОДИ ТА СТИЛЮ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ І МОДИ КНУТД, ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА ЧЕРНІВЕЦЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ, ВІДМІННИКА ОСВІТИ УКРАЇНИ НАВОЛЬСЬКУ ЛІЛІЮ ВАСИЛІВНУ!

2 листопада відбулось засідання разової спеціалізованої вченої ради ДФ4/2023 Київського національного університету технологій та дизайну щодо розгляду та проведення захисту дисертації Навольської Лілії Василівни на тему «Формоутворення чоловічого одягу: ґенеза, еволюція, сучасні тенденції» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 02 Культура і мистецтво за спеціальністю 022 Дизайн, науковий керівник д.т.н., проф. Колосніченко М.В.

В склад разової спеціалізованої вченої ради увійшли: голова – Чупріна Н.В., д.мист., проф., завідувач кафедри мультимедійного дизайну КНУТД; рецензенти – Пашкевич К.Л., д.т.н., проф., завідувач кафедри мистецтва та дизайну костюма КНУТД; Струмінська Т.В., к.т.н., доц., завідувач кафедри моди та стилю КНУТД; опоненти – Лагода О.М., д.мист., проф., завідувач кафедри дизайну тканин та одягу Харківської державної академії дизайну і мистецтв; Краснюк Л.В., к.т.н., доцент кафедри технології і конструювання швейних виробів Хмельницького національного університету.

На підставі результатів відкритого голосування разова спеціалізована вчена рада присудила Навольській Лілії Василівні ступінь доктора філософії з галузі знань 02 Культура і мистецтво за спеціальністю 022 Дизайн.

Вітаємо колегу та партнера з захистом, бажаємо подальших наукових досягнень та творчих звершень!

03.11.2023