КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КАФЕДРА МИСТЕЦТВА ТА ДИЗАЙНУ КОСТЮМА ПРОВОДИТЬ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ

24 та 26 жовтня 2023 року на кафедрі мистецтва та дизайну костюма відбулися надзвичайно приємні та корисні зустрічі. Організаторами заходів були викладачі та випускниці кафедри МДК, досвідчені фахівці з дизайну одягу, які привели на ознайомчу екскурсію для своїх учнів.

Галина Кокоріна, доцентка кафедри, кандидатка технічних наук, та Ірина Давиденко, доцентка кафедри показали майбутнім дизайнерам творчі роботи студентів кафедри, ознайомили з методами навчання, розповіли про знаних випускників кафедри.

Гостями кафедри стали сьогоднішні учні випускниць кафедри МДК Вікторії Ковальчук та Олени Муковніної.

Вікторія Ковальчук закінчила університет в 1999 році, працювала в модному будинку «Сергій Бизов» та в компанії «Rito». Сьогодні вона керівник Творчої студії «Лотос», у якій 12 викладачів працюють із дітьми та підлітками, готуючи їх до майбутньої кар’єри в галузі художньої творчості та дизайну. Олена Муковніна, випускниця 2003 року, член Асоціації молодих дизайнерів України, учасниця багатьох міжнародних конкурсів, сьогодні викладає дизайн одягу в Школі дизайну для дітей та тінейджерів «FAVARELI».

Гості з цікавістю оглянули виставкові майданчики університету, навчальні аудиторії, подивилися та приміряли зразки історичного костюма, створені студентами кафедри. Дівчата, учениці старших класів, ознайомилися з вимогами для вступу на навчання на факультет дизайну. Змістовна й пізнавальна зустріч завершилася домовленістю про подальшу співпрацю і спільну участь у творчих та конкурсних проєктах.

06.11.2023