КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ЧЕСЬКОГО ПРОФЕСОРА ОЛЕКСАНДРА БУЙЧИКА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ТА БІЗНЕС-ДИЗАЙНУ

На запрошення кафедри фінансів та бізнес-консалтингу у рамках співпраці зі стейкхолдером – Європейським інститутом розвитку інновацій, 2 листопада 2023 року відбулася відкрита лекція Олександра Буйчика, доктора економічних наук, директора з науки холдингу Tuculart (Чехія) та Європейського інституту розвитку інновацій, головного редактора Європейського наукового журналу «Клірономія» на тему: «Трансформація світової економічної системи у 2023-2024 рр.». До лекції долучилися науково-педагогічні працівники і здобувачі вищої освіти факультету управління та бізнес-дизайну (спеціальностей  071 «Облік і оподаткування», 072  «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 051 «Економіка», 073  «Менеджмент»,  075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля»), а також Інституту права та сучасних технологій (спеціальностей 081 «Право», 281 «Публічне управління та адміністрування», 035 «Філологія»,  052 «Політологія» і 054 «Соціологія»).

Професор Олександр Буйчик розглянув питання розвитку світової економіки в умовах російської збройної агресії проти України. Докладно було проаналізовано грошово-кредитні політики провідних країн та шляхи  стримування інфляції.

Було проаналізовано діяльність банківських установ та вплив кредитних ставок на економічну активність і ВВП.

Також, були проаналізовані ринки газу, нафти та металів.

Дякуємо професору Олександру Буйчику за цікаву та змістовну лекцію, а адміністрації факультету управління та бізнес-дизайну й Інституту права та сучасних технологій – за допомогу в організації заходу.

06.11.2023