КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОЗШИРЕННЯ ГОРИЗОНТУ ЗНАНЬ

Традиційним для здобувачів вищої освіти Інституту права та сучасних технологій стало  проведення гостьовими лекторами лекцій на актуальну сучасну тематику.

В рамках освітньої колаборації із Одеським державним аграрним університетом, 02.11.2023 року для здобувачів вищої освіти спеціальностей 052 «Політологія», 054 «Соціологія» та 081 «Право», Петр Ежи Пачоски - почесний доктор Вроцлавського університту економіки, радник міського голови міста Еленя-Гура Республіки Польща провів відкриту лекцію на тему «Планомірний соціально-економічний розвиток території та об’єктів оподаткування».

Впродовж лекції слухачі дізналися про головні тенденції розвитку соціальних комунікацій в системі місцевого самоврядування, особливості нормативного регулювання податків на місцевому рівні у Польщі.

Петр Ежи Пачоски розкрив питання, повязані із застосуванням технологій та інструментарію аналізу, планування й проведення комунікативних заходів та діалогових форм взаємодії між політичними суб’єктами органів публічної влади та громадськістю на місцевому, національному та глобальному рівні.

Дякуємо Петру Ежи Пачоски та коллегам із Одеського державного аграрного університету за освітню колаборацію!

Тримаємо освітній фронт разом!

06.11.2023