КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СМАКОЛИКИ ВІД КАФЕДРИ МАРКЕТИНГУ ТА КОМУНІКАЦІЙНОГО ДИЗАЙНУ ДЛЯ НАШИХ НЕЙМОВІРНИХ ЗАХИСНИКІВ

8 листопада 2023 року куратори груп: О. Євсейцева, к. е. н, доц.; С. Бебко, д. е. н., проф.; К. Шіковець, к. е. н., доц.; Г. Квіта, к. е. н., доц.; Ю. Зимбалевська, к. е. н., доц. завітали у гості до здобувачів освіти спеціальності 075 «Маркетинг», які проживають у 5 гуртожитку.

Ця спільна зустріч була спланована заздалегідь. В Україні є давня традиція взаємодопомоги та піклування про ближнього. І кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну не залишається осторонь добрих справ.

Студенти кафедри вирішили зібрати пакунки з різними ласощами і відправити своїм рідним та близькім, які сьогодні боронять нашу землю від агресора, даючи можливість усім хто в тилу вчитися, працювати, донатити, робити важливі речі наближаючи перемогу, підтримуючи наших неймовірних захисників і захисниць.

Потішити військових сьогодні можуть зазвичай прості речі. І чи не найкраще це можуть зробити улюблені смаколики. Особливо якщо їх випікають з любов’ю одногрупники та викладачі твоєї дитини.

Також до кожного пакуночка ми поклали цукерки, горішки й інші улюблені та корисні снеки, які не лише допоможуть утамувати голод, а й нагадають про рідний дім та викличуть приємні спогади, про тих, хто чекає.

 

Дякуємо усім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини!

Дякуємо, що бережете рідну країну від ворога!

 

 

Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього!

Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!

Слава Україні! Героям слава!

13.11.2023