КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ПРОЄКТОМ ЛЬВІВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ІНДУСТРІЇ МОДИ «БИТВА МОДЕЛЬЄРІВ»-2023

Вже 13 рік поспіль, Всеукраїнський проєкт «Битва модельєрів», за ініціативи та засновниці, заступника директора з гуманітарної освіти та виховної роботи Львівського фахового коледжу індустрії моди Київського національного університету технологій та дизайну Оксани Ходань, націлено на популяризацію робітничих професій та фешн індустрії регіонального характеру та презентування потенціалу випускників. Даний проєкт є одним з стратегічних векторів програми підтримки бізнесу у Львівській міській територіальній громаді та презентує в дії модель синергії освіти, науки та бізнесу.

Цьогоріч 15 листопада, відзначення переможців відбулося в рамках Мистецького фестивалю «СПАДЩИНА. 5-й елемент» – проєкт, який створено для проведення просвітницької роботи про здобутки у сфері українського мистецтва, які увійшли у репрезентативний список нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

В рамках даного заходу також відбувся показ тактичного одягу львівського виробника Miligus – Тактичний одяг.

Дякуємо щиро студентам та викладачам Львівського фахового коледжу індустрії моди КНУТД за чудові колекції та ваш внесок у промоцію модних індустрій міста та країни!

23.11.2023