КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

22.11.2023 року відбулася Конференція трудового колективу Київського національного університету технологій та дизайну (КНУТД), на якій було обговорено та затверджено звіт ректора І. Грищенка, професора, доктора економічних наук, академіка НАПН України про роботу у 2023р.

  Виступає Арсеній Арабулі, голова Первинної профспілкової
організації університету, у президії конференції: Іван Грищенко, ректор університету,

Наталія Первая, учений секретар, Олександр Бабак, голова студентського самоврядування

У виступі І. Грищенко, окреслив здобутки університету за 2023 р, схарактеризував основні завдання формування кадрового складу університету, відмітив результати приймальної компанії, озвучив загальну чисельність здобувачів вищої освіти університету, звернув увагу делегатів на фінансовий стан університету і умови оплати праці, надав інформацію щодо реалізації внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності, інформаційного та матеріального технічного забезпечення освітнього процесу, наукової та інноваційної діяльності університету, співробітництва на міжнародному рівні.

Виступ Івана Грищенка, ректора університету

Наприкінці виступу, ректор університету подякував трудовому колективу за наполегливу, самовіддану, творчу працю, побажав міцного здоров’я, наснаги, злагоди й перемоги та закликав продовжувати впевнений рух уперед.

На конференції було також затверджено Колективний договір КНУТД на 2024–2026 роки, з яким ознайомив делегатів А. Арабулі, голова первинної профспілкової організації (далі – ППО) КНУТД

 

Виступ Арсенія Арабулі, голови ППО КНУТД

 

Делегати Конференції позитивно оцінили звіт ректора та Колективний договір КНУТД на 2024–2026 роки і своїм рішенням, одноголосно їх затвердили.

 

 Голосування делегатів Конференції трудового колективу

25.11.2023