КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Обговорення ОПП Менеджмент та Бізнес-адміністрування НПП та здобувачами кафедри управління та смарт-інновацій

Процес залучення здобувачів до обговорення змісту ОПП Менеджмент та ОПП Бізнес-адміністрування та визначення основних векторів розвитку професійних менеджерів у 21 столітті на кафедрі управління та смарт-інновацій відбувається постійно.

Однак 16 листопада 2023 року відбулось засідання за участю НПП кафедри та представників різних курсів ОПП Менеджмент та ОПП Бізнес-адміністрування, на якому було обговорено якість освітнього процесу, успішність студентів, результати наукової роботи.

Також завідувачка кафедри управління та смарт-інновацій д.е.н., проф. Касич Алла відзначила, що в осінньому семестрі студенти кафедри були дуже активними. Серед здобутків слід вказати:

1. Перемоги студентів Оніщенка Остапа та Малюшенко Олександри на ІІ етапі Міжнародного конкурсу наукових робіт здобувачів «Public and Corporate Management», які здобули Дипломи переможців ІІ-го та ІІІ-го ступенів відповідно.

2. Стартап студентів першого курсу ОПП Менеджмент отримав перемогу у номінації "Приз глядацьких симпатій" в рамках конкурсу стартапів, який проходив у КНУТД. Підведення підсумків відбулось на ІV Всеукраїнській конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості».

3. Студенти ОПП Менеджмент брали активну участь у програмах міжнародної академічної мобільності, неформальної освіти, про що свідчать числені Сертифікати, а саме коловне отриманий досвід та нові компетентності.

Також було визначено основні завдання і для НПП, і для здобувачів на наступний семестр!

 

 

 

НПП кафедри управління та смарт-інновацій щиро вдячні студентам за активність впродовж семестру та за конструктивні пропозиції щодо удосконалення змісту ОПП!

04.12.2023