КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МІЖНАРОДНА АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ УПРАВЛІННЯ ТА СМАРТ-ІННОВАЦІЙ

Відповідно до Договору про співпрацю між Київським національним університетом технологій та дизайну та Карагандинським технічним університетом імені Абилкаса Сагінова, який передбачає рівноправне співробітництво в галузі науки та освіти, відповідно до Програми міжнародної академічної мобільності викладачами Карагандинського технічного університету імені Абилкаса Сагінова з 2 по 30 листопада 2023 року було проведено заняття для студентів ОПП Менеджмент з інтегрованого курсу «Менеджмент», який включав дисципліни «Менеджмент», «Міжнародний менеджмент» та «Стратегічний менеджмент».

 

Дисципліну «Стратегічний менеджмент» викладала д.е.н., професор кафедри економіки та менеджменту підприємства Карагандинського технічного університету імені Абилкаса Сагінова Омарова Балнур.

 

 

Дисципліну «Менеджмент» викладала к.е.н., доцент кафедри економіки та менеджменту підприємства Карагандинського технічного університету імені Абилкаса Сагінова Шаметова Айгерім.

 

 

Дисципліну «Міжнародний менеджмент» викладала м.е.н., старший викладач кафедри економіки та менеджменту підприємства Карагандинського технічного університету імені Плуталова Ірина.

 

 

До занять в рамках Програми міжнародної академічної мобільності долучались і викладачі, і студенти обох університетів. Проведені заняття стали основою не лише набуття нових унікальних професійних навичок здобувачами, в й розширення кругозору та культурного діалогу між студентами та викладачами.

Колеги Карагандинського технічного університету імені Абилкаса Сагінова також провели тренінги для викладачів КНУТД, в рамках яких було обговорено використання інноваційних методів навчання, перспективи подальшої наукової співпраці. 

 

 

 

За результатами міжнародної академічної мобільності, яка проходила в онлайн режимі на базі Карагандинського технічного університету імені Абилкаса Сагінова, і студенти, і викладачі кафедри управління та смарт-інновацій отримали відповідні сертифікати.

 

Щиро вдячні колегам за співпрацю!

04.12.2023