КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У ТРЕНДІ ІННОВАЦІЙ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ З FORECH 2023

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу КНУТД разом зі студентами ОП «Туризм» та «Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі» відвідали цьогорічний Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH. Захід проходив з 28 по 30 листопада в Міжнародному Виставковому Центрі.

  

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCh - головна професійна подія сектору HoReCa в Україні. Масштабна виставка FoReCH вже багато років є комунікаційним майданчиком та виставкою ефективних рішень для індустрії туризму.

 

Під час відвідування заходу здобувачі освіти мали унікальну можливість взаємодіяти з ключовими гравцями сектору HoReCa в Україні. Були присутні на майстер - класах по приготуванню кращого кавового напою методом ручного заварювання, осучаснених автентичних коктейлів, страв на грилі, дегустації новинок ресторанної продукції і послуг.

  

Ознайомились із сучасними трендами професійного обладнання та програмного забезпечення для закладів туризму та готельно-ресторанного бізнесу. Взяли активну участь у конструктивному спілкуванні зі стейкхолдерами щодо актуальних питань розвитку індустрії гостинності. Відвідали професійну платформу від Національної ресторанної Асоціації України, майстер-класи відомих спікерів та шеф-кухарів, які продемонстрували високий рівень креативних ідей.

 

 

Подібні івенти професійного спрямування дозволяють майбутнім фахівцям зростати компетентністно та практично ознайомлюватись з конкурентним бізнес-середовищем у туристичній та готельно-ресторанній сфері, яке постійно вдосконалюється і оновлюється.

 

FoReCH 2023 – це must visit для майбутніх фахівців туризму, де лідери ринку індустрії гостинності пропонують найкращі рішення в туристичній індустрії та сфері гостинності.

05.12.2023