КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ І ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ КНУТД З ПРЕДСТАВНИКАМИ КОМПАНІЇ ВЕНТС

6 грудня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки і здобувачі вищої освіти, які навчаються за освітньою програмою «Електромеханіка» відвідали компанію ВЕНТС. В ході візиту відбулася робоча зустріч, в якій взяли участь директор навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій Ігор Панасюк, голова студентського самоврядування інституту Олег Єрко, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки Борис Злотенко, асистент кафедри Олександр Гладчук від КНУТД, а також фахівчиня відділу оцінки та розвитку персоналу Вікторія Коломієць і фахівчиня відділу підбору та адаптації персоналу Анна Ткаченко від компанії ВЕНТС.

ВЕНТС – компанія з багаторічним досвідом, яка пропонує широкий асортимент сучасного вентиляційного обладнання для вирішення будь-яких завдань у галузі вентиляції. З моменту свого виникнення понад 25 років тому компанія пройшла довгий шлях становлення та розвитку – від невеликого виробничого підприємства до світового вентиляційного лідера. ВЕНТС входить до міжнародної групи компаній Blauberg Group, яка широко представлена на всіх континентах і має виробництва в 5 країнах по всьому світу.  Це дозволяє компанії ВЕНТС впроваджувати передовий європейський досвід зі створення сучасних вентиляційних систем та здобувати популярність для своєї продукції на різних ринках.

Під час зустрічі обговорювалися освітні компоненти та програмні компетентності, а також напрями удосконалення освітньої програми «Електромеханіка», з урахуванням потреб роботодавців.

Особливий інтерес у здобувачів вищої освіти викликала інформація щодо можливостей подальшого працевлаштування в компанії.

Представники компанії ВЕНТС підтвердили готовність до подальшого сприяння в організації і здійсненні практичної підготовки здобувачів вищої освіти, а також у визначенні актуальної тематики кваліфікаційних проєктів (робіт).

07.12.2023