КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ У МАСШТАБНОМУ БІЗНЕС-ФОРУМІ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ «ЛЕГКА КОНФА»

01-02 грудня 2023 року проректор з наукової та інноваційної діяльності д.е.н, проф. Людмила Ганущак-єфіменко, декан факультету мистецтв і моди д.т.н., проф. Наталія Остапенко, професор кафедри технології моди д.т.н., проф. Людмила Галавська та завідувач кафедри технології моди д.т.н., проф. Ольга Гараніна  прийняли участь  у наймасштабнішому бізнес-форумі легкої промисловості «Легка Конфа», що відбувся в одній з найбільших івент-локацій країни Emily Event Hall у м. Львів.  

Основна місія бізнес-форуму «Легка Конфа» сприяння розвитку й технологічній оптимізації легкої промисловості України шляхом обміну провідними фахівцями та експертами галузі досвідом та знаннями; втілення в життя нових ідей, стандартів, цінностей; спільного подолання проблем індустрії, пошуку однодумців, відкритого діалогу між учасниками; обміну інсайтами, мотивацією, інструментами для створення бізнесу європейського рівня.

Відкрила бізнес-форум Перша Віцепрем’єр-міністерка – Міністерка економіки України Юлія Свириденко з онлайн- доповіддю про перспективи розвитку легкої промисловості в Україні.

Участь освітянсько-наукової спільноти у бізнес-формі сприяє налагодженню нових зв’язків з роботодавцями, пошуку лекторів-практиків, ознайомленню з сучасною технікою та технологіями в легкій промисловості, народженню нових можливостей щодо реалізації  наукових, науково-технічних та інноваційних розробок науковців Університету  задля розвитку і процвітання легкої промисловості в Україні.

  

Генеральний партнером події виступила компанія Softorg, яка є провідним дистриб’ютором професійного швейного обладнання з 1999 року та лідером ринку України у цій сфері.  

У рамках участі у бізнес-форумі «Легка Конфа» науково-педагогічні працівники КНУТД разом з колегами з Львівського коледжу КНУТД мали можливість провести профорієнтаційну роботу, ознайомити виробників з різних регіонів з переліком освітніх програм, за якими відбувається підготовка фахівців для легкої промисловості.

 

 

 

Дякуємо бізнес-партнеру й стейкхолдеру КНУТД компанії «Softorg» за всебічну підтримку та надану можливість долучитися до заходу такого рівня та почерпнути нові знання й відкрити для себе нових виробників продукції легкої промисловості.

11.12.2023