КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ КНУТД ЗДОБУЛИ ПЕРШЕ МІСЦЕ В INTERNATIONAL BUSINESS MODEL COMPETITON

7 та 8 грудня в рамках міжнародного проєкту Консорціуму INTREPID-HEI: «Розбудова міжнародного потенціалу в інноваціях, трансфері та підприємництві з акцентом на спільний досвід у закладах вищої освіти» (https://intrepid-hei.eu/) здобувачі вищої освіти Київського національного університету технологій та дизайну стали учасниками INTERNATIONAL BUSINESS MODEL COMPETITON.

В конкурсі брали участь 6 міжнаціональних команд, в складі яких були здобувачі вищої освіти з Universitatea “Ovidius” din Constanța (Румунія), Iceberg Data Intelligence (Румунія), Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та здобувачі Київського національного університету технологій та дизайну, зокрема, Марія КРАВЧУК (здобувачка третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти кафедри технології моди), Катерина ВОЛОШКО (здобувачка третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти кафедри підприємництва та бізнесу), Роман МОВА (здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти кафедри підприємництва та бізнесу), Ангеліна МАСЮК (здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти кафедри технології моди).

Конкурс був направлений на командну роботу, що передбачала колективне вирішення поставлених завдань та розробку Startup проєкту, використовуючи при цьому сильні сторони кожного члена команди. Опісля кожна команда мала підготувати презентацію та впродовж 10 хвилин встигнути продемонструвати свої висновки, пропозиції та циклічні концепції. Оцінювали виступи журі, до складу якого входили представники з університетів-учасників Консорціуму INTREPID-HEI.

Учасників команд заохочували використовувати реальні дані та тематичні дослідження, було наголошено на важливості врахування як економічних, так і екологічних аспектів у створенні бізнес-моделі Startup проєкту.

В результаті голосування журі перше місце здобула команда 5, до складу якої входила аспірантка Київського національного університету технологій та дизайну Марія КРАВЧУК з Startup проєктом «Processing of aluminum bottles into organizers» (Переробка алюмінієвих банок в органайзери).

Щиро вітаємо Марію КРАВЧУК та її наукового керівника Людмилу ГАЛАВСЬКУ з перемогою у конкурсі та бажаємо втілення цікавих, креативних ідей та нових здобутків попереду!

Наші перемоги - для нашої України!

12.12.2023