КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПЕРЕДНОВОРІЧНІ ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

15 грудня 2023 року відбулись урочисті передноворічні збори трудового колективу Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій (ННІІІТ). Збори відкрив директор інституту Ігор Панасюк.

До співробітників інституту з вітальним словом звернулись Людмила Ганущак-Єфіменко, проректор з наукової та інноваційної діяльності та Володимир Стаценко, проректор з цифрової трансформації. Вони передали передноворічні вітання колективу інституту від ректора КНУТД Івана Грищенка. Людмила Михайлівна зазначила, що підрозділи інституту виконали всі цільові показники і досягли високих результатів. Проректори побажали  співробітникам інституту здоров’я,  нових досягнень, а Україні перемоги в 2024 році.

Ігор Панасюк  прозвітував про результати діяльності інституту в 2023 році. Він зазначив, що науково-педагогічний колектив у 2023 році має суттєві здобутки. Відбулось зростання за всіма цільовими показниками діяльності. Хороші результати не дозволяють зупинятися на досягнутому і спонукають до подальшого розвитку та вдосконалення. Було проаналізовано наявні проблеми та сформульовано завдання на 2024 рік.

Трудовий колектив ННІІІТ одностайно схвалив звіт директора.

Після закінчення офіційної частини зборів Ігор Панасюк і Світлана Демішонкова,  заступник директора ННІІІТ привітали кожного співробітника з Новим роком. Співробітники отримали невеличкі сувеніри. Відбулися жартівливі конкурси. Усі бажаючі висловлювали свої думки та побажання, вітали один одного з прийдешніми святами.

Колектив інституту висловлює особливу подяку нашим неймовірним Збройним силам, усім захисникам і захисницям, які мужньо відстоюють незалежність і свободу нашого народу, і бажає усім у Новому 2024 році здоров’я, успіхів, витримки, а найголовніше Перемоги!

17.12.2023