КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МІЖНАРОДНА АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 017 ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ

У рамках двосторонньої угоди про наукову, навчальну і культурну співпрацю між Київським національним університетом технологій та дизайну та Академією прикладних наук Вищою школою управління та адміністрації  м. Ополе здобувачі вищої освіти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» ОП «Фітнес та рекреація» з 20 по 30 листопада 2023  року мали можливість взяти участь у програмі віртуальної академічної мобільності, яка проходила в дистанційному форматі. 

Студенти ознайомилися з системою вищої освіти в Польщі та  основними напрямами діяльності Академії прикладних наук Вищої школи управління та адміністрації м. Ополе.

 

  

Відповідно до програми академічної мобільності професором Академії прикладних наук Вищої школи управління та адміністрації м. Ополе Володимиром Саєнко були проведені лекції з інтегрованого курсу «Спортивний і туристичний менеджмент» за модулями:

модуль 1. «Основи спортивного менеджменту»;

модуль 2. «Основи рекреаційного туризму».

  

 

У програмі академічної мобільності взяло участь 27 здобувачів вищої освіти кафедри фізичного виховання та здоров’я  Інституту права та сучасних технологій.

За результатами проходження курсу академічної мобільності здобувачі отримали Сертифікати міжнародного рівня.

Висловлюємо подяку колективу Академії прикладних наук Вищої школи управління та адміністрації м. Ополе та плануємо продовження співпраці в частині підготовки спільних публікацій за результатами наукових та науково-методичних досліджень, а також взаємний обмін студентами (навчання, практична підготовка, наукові конференції).

Тримаємо освітній фронт разом!

19.12.2023