КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УСПІШНА АКРЕДИТАЦІЯ ОПП «ІННОВАЦІЙНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА УПРАВЛІННЯ STARTUP ПРОЄКТАМИ» ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

12 грудня 2023 року відбулося засідання Національного агентства із забезпечення якості освіти, на якому було підтримано рішення про успішне проходження КНУТД акредитації за освітньо-професійною програмою «Інноваційне підприємництво та управління Startup проєктами» спеціальності 076 Підприємництво та торгівля другого (магістерського) рівня вищої освіти (гарант – д-р екон. наук, проф. Бєлялов Т.Е.).

Київський національний університет технологій та дизайну  успішно пройшов усі етапи процедури акредитації освітньо-професійної програми та отримав сертифікат про акредитацію Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти строком дії до 2029 року.

Висловлюємо  глибоку вдячність  Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти за проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Інноваційне підприємництво та управління Startup проєктами».

Дякуємо експертній групі та галузевій експертній раді за належну фахову роботу, ми цінуємо Вашу відданість забезпеченню високих стандартів у сфері вищої освіти та конструктивні пропозиції і рекомендації, які сприяють безперервному вдосконаленню даної освітньої програми та підвищенню якості освітніх послуг.

Щиро вітаємо гаранта освітньої програми д.е.н.,  проф. Бєлялова Т.Е., науково-педагогічних працівників кафедри підприємництва та бізнесу, адміністрацію КНУТД,  структурні підрозділи університету, студентську спільноту з успішним проходженням акредитації.

Дякуємо за командну роботу, згуртованість та професіоналізм!

20.12.2023