КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МІЖНАРОДНА АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ КАФЕДРИ ПРИВАТНОГО ТА ПУБЛІЧНОГО ПРАВА

Згідно Договору про співробітництво між Київським національним університетом технологій та дизайну та Академією прикладних наук Вищою Школою Управління та Адміністрації в м. Ополе (Республіка Польща),  викладачами Академії прикладних наук Вищої Школи Управління та Адміністрації з 24 листопада по 4 грудня 2023 року було проведено заняття для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 081 «Право» та 052 «Політологія» з курсу «Основи Європейського права», який охоплював два модулі:

Модуль 1. Основи господарського права країн Європейського Союзу.

Модуль 2. Правове регулювання господарської діяльності в країнах Європейського Союзу.

Модулі курсу «Основи Європейського права» було презентовано професорами Академії прикладних наук Вищої Школи Управління та Адміністрації в місті Ополе Миколою Огієнком та Джоаною Ріжка.

Заняття супроводжувалися синхронним перекладом студентами кафедри філології та перекладу Інституту права та сучасних технологій спеціальності 035 «Філологія» Павлом Шевченко та Єгором Костюком.

 

За кожним модулем здобувачі вищої освіти пройшли підсумкове тестування, що складалося з 50 питань. За результатами опанування модулів здобувачі вищої освіти кафедри приватного та публічного права набули нових унікальних професійних навичок та отримали відповідні сертифікати.

Щиро вдячні колегам за співпрацю, а також Павлу Шевченку та Єгору Костюку за забезпечення перекладу занять!

Тримаємо освітній фронт разом!

21.12.2023