КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЬОДОВЕ ТРЕНУВАННЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ СЕКЦІЇ СПОРТИВНОГО ТУРИЗМУ КНУТД

10 грудня 2023 року на мальовничих схилах Київського моря відбулося тренування для учасників секції спортивного туризму КНУТД (керівник Тетяна Булгакова, доцент кафедри дизайну інтер’єру і меблів).

Здобувачі вищої освіти, що займаються в секції, опановували техніку пересування льодовими схилами за допомогою кішок та льодорубу під час вертикальних підйомів, траверсів та спусків, організовували підйом з навішуванням вертикальних перил та застосуванням льодового інструменту. Також окрема частина тренування була присвячена відпрацюванню навичок влаштування страхувальної станції з використанням льодобурів та техніці «гвинтокрил», що дає змогу віддалено зняти зі схилу встановлені для страхування льодобури.

Активний відпочинок, незабутні краєвиди та яскраві враження від отриманого досвіду та набутих навичок надихають учасників секції спортивного туризму КНУТД до нових спортивних звершень, що можуть бути реалізовані через участь у Чемпіонаті України зі спортивного туризму весняно-літнього сезону 2024 року.

24.12.2023