КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УРОЧИСТІ ПЕРЕДНОВОРІЧНІ ЗБОРИ КОЛЕКТИВУ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ТА БІЗНЕС-ДИЗАЙНУ

22 грудня 2023 року відбулися урочисті передноворічні збори трудового колективу факультету управління та бізнес-дизайну. Збори відкрила Олександра Ольшанська, декан факультету, доктор економічних наук, професор, яка привітала присутніх та надала слово Людмилі Ганущак-Єфіменко, проректору з наукової та інноваційної діяльності КНУТД, доктору економічних наук, професору, лауреату Національної премії України імені Бориса Патона.

 

Людмила Михайлівна від імені ректора Університету Івана Грищенка, доктора економічних наук, професора, академіка НАПН України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, привітала науково-педагогічних працівників факультету з успішними результатами роботи у 2023 році, відмітивши високий рівень освітньо-виховної, науково-дослідної та проєктної роботи колективу, а також виконання усіх цільових показників діяльності факультету та кожного науково-педагогічного працівника зокрема. Людмила Ганущак-Єфіменко зворушливо привітала колектив факультету з наближенням світлого свята та побажала всім добра, щастя, здійснення усіх мрій та надій на світле майбутнє, подякувавши Збройним силам України за можливість жити, працювати та наближати нашу Перемогу. На згадку проректор подарувала вишитий рушничок як духовний символ рідного краю та оберіг українського народу.

Подякувавши проректору за привітання, від імені колективу, декан факультету Олександра Ольшанська вручила Людмилі Ганущак-Єфіменко Подяку за особистий вагомий внесок у розвиток факультету, сприяння та підтримку в освітній, науково-дослідній та виховній роботі зі щирими словами привітань та побажань усього найкращого у прийдешньому році.

Потім з вітальним словом до колективу факультету звернулася Олександра Ольшанська, яка відмітила високі результати діяльності у 2023 році факультету, зауваживши, що цільові показники роботи повністю виконані та перевиконані за більшістю позицій. Олександра Володимирівна подякувала всім та акцентувала на тому, що саме командна робота, корпоративний дух, високий рівень відповідальності кожного працівника – стали наріжним каменем, джерелом успішної роботи факультету. Після цього декан розпочала церемонію нагородження грамотами науково-педагогічних працівників факультету за результатами діяльності у 2023 році. Кожен із присутніх викладачів вніс свій вагомий внесок у розвиток факультету і тому заслуговує на відзначення за свою роботу, підкреслила декан. Крім грамоти, всі отримали новорічні сувеніри та печиво з жартівливими передбаченнями.

 

 

На завершення офіційної частини зборів Олександра Ольшанська, Олена Євсейцева, Поліна Пузирьова та Зорина Шацька кожному вручили сувеніри, а також було організовано конкурси та жартівливі змагання з призами. Усі бажаючі висловлювали свої думки та побажання, вітали один одного з прийдешніми святами.

Щиро дякуємо Збройним силам України за можливість жити та працювати у вільній Україні, а також керівництву Університету за всебічну підтримку та сприяння розвитку наукових, проєктних та творчих ініціатив співробітників факультету управління та бізнес-дизайну! З найкращими побажаннями вітаємо науково-педагогічний колектив КНУТД із Різдвом Христовим та Новим 2024-м роком!

26.12.2023