КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРИСВОЄННЯ ПОЧЕСНОГО ПРОФЕСОРА (DOCTOR HONORIS CAUSA) НОРБЕРТУ Г. ПІКУЛІ В КИЇВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

В переддень різдвяно-новорічних свят  27 грудня 2023 року, на засіданні Вченої Ради університету, одноголосно ухвалено рішення про присвоєння Норберту  Г. Пікулі, доктору хабілітованому,  професору Університету комісії народної освіти в Кракові, директору Інституту управління і соціальних справ, звання почесного доктора (Doctor Honoris Causa)  Київського національного університету технологій та дизайну!

Пан професор Норберт  Г. Пікула - доктор наук теологічних у галузі дидактики катехези, доктор хабілітований  з  соціальних наук та педагогіки, магістр МВА в галузі управління лідерським потенціалом Johna C. Maxwella, Академія Леона Козьмінського у Варшаві, доктор Honoris Causa, Державного педагогічного  університету    ім. Іона Крянга, м. Кишинів, Молдова, доктор Honoris Causa, Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського, м. Вінниця, Україна, доктор Honoris Causa, Тираспольського державного університету, м. Кишинів, Молдова, у різні періоди, відзначений нагородами міжнародних університетів та організацій за активний розвиток науки, освіти, культури і духовності, а саме: 

2010  Нагородою Польською спілкою сліпих: срібний значок «Друг сліпих»;

2015 Нагородою Польського комітету соціального забезпечення в Ченстохові, за соціальну діяльність для людей похилого віку та молоді;

2018 відзнакою Honoris Gratia мера Кракова;

2018 Медаллю Спеціалізованої лікарні Івана Павла ІІ у Кракові;

2023 Золотою медаллю «За заслуги перед Київським національним університетом технологій та дизайну»;

2023 Відзнакою ректора університету Комісії народної освіти в Кракові за організаційну діяльність.

З початком повномасштабної війни рф пан професор Норберт  Г. Пікула підтримує університетську спільноту та є справжнім партнером і амбасадором Київського національного університету технологій та дизайну.

 Як зазначив ректор університету, академік Іван Грищенко: «Присвоєння звання Почесного доктора – це одна із знаменніших подій у житті університету. Це свідчення зростання і зміцнення нашої академічної спільноти. Почесними докторами університету є видатні громадські діячі, науковці, вітчизняні та зарубіжні вчені, діяльність яких спрямована на розвиток науки і освіти, сприяє підготовці науковців, зростанню престижу університету».

Колектив Київського національного університету технологій та дизайну, щиро вітає пана професора  Норберта  Г. Пікулу у когорті почесних докторів нашого університету, висловлює глибоку вдячність за постійну  підтримку, що є особливо цінною в цей складний час!

04.01.2024