КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

НАЙКРАЩІ СИНИ УКРАЇНИ ВІДДАЮТЬ НАЙДОРОЖЧЕ – ЖИТТЯ

Родина Київського національного університету технологій та дизайну отримала трагічну звістку, яка сколихнула всю країну, у боротьбі з ворогом за незалежність та суверенітет України та кожного з нас, трагічно загинув відомий поет, талановитий письменник, відданий український Воїн, щирий, відкритий, надійний друг, випускник факультету мистецтв і моди КНУТД, військовослужбовець, молодший сержант Збройних сил України Максим Кривцов (22.01.1990 р.н.). Надзвичайно талановитий, розумний, добрий, мужній Захисник України.

Максимові назавжди 33 роки…

Максим Кривцов народився у Рівному у 1990 році, закінчив Київський національний університет технологій і дизайну. Його самобутня колекція взуття «Вечеря Ван Гога» представляла університет на багатьох українських та міжнародних показах та заходах.

Самодостатній, відповідальний, небайдужий до людей, затятий борець за волю українського народу брав участь у Революції гідності, 2014 року добровольцем пішов служити в ATO в лавах Добровольчого українського корпусу «Правий сектор». Потім у 2016–2019 роках служив у Нацгвардії. Взяв собі позивний «Далі». Працював у Центрі реабілітації та адаптації ветеранів АТО та OOC Veteran Hub. 

У 2022 році знову пішов на війну добровольцем.

Друкувався у збірках із творами інших авторів. У 2023 році у видавництві «Наш формат» вийшла його перша збірка «Вірші з бійниці». Пісні на вірші Максима чудово лягають на музику, їх виконує український гурт «Yurcash», з-поміж них «Панівна висота», «Він в ЗСУ, вона в ТрО», «Жовтий скоч» (звучить в українському фільмі «Наші котики»).

7 січня 2023 року мужній воїн, талановитий син України героїчно загинув, виконуючи бойове завдання. 

Чин прощання з Максимом Кривцовим «Далі» бійцем 3-го окремого полку СпП імені князя Святослава Хороброго відбудеться в Києві 11.01.2024, о 12.00 у Михайлівському соборі, після чого похоронна процесія вирушить на Майдан Незалежності, орієнтовно о

13.15–13.30 відбудеться прощання на Майдані.

Після прощання процесія вирушить до місця поховання  – місто Рівне.

Колектив та здобувачі освіти КНУТД висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблого Героя… Вічна слава і світла пам’ять тобі Максиме!

Дякуємо за захист України та українського народу!

11.01.2024