КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД – У ДЕСЯТЦІ НАЙПОПУЛЯРНІШИХ УКРАЇНСЬКИХ ВИШІВ З-ПОМІЖ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ-ІНОЗЕМЦІВ!

Український державний центр міжнародної освіти (УДЦМО) здійснює постійний моніторинг тенденцій отримання іноземними громадянами якісних освітніх послуг в Україні.

Зазначимо, що навіть попри воєнний стан, постійні повітряні тривоги, бажаючих тут навчатися чимало, адже саме в Україні, за словами учасників опитувань, вони отримують якісний освітній фундамент, який дає можливість розвиватися до найвищих професійних щаблів.

Цьогоріч УДЦМО організував опитування з-поміж іноземних студентів, які нині навчаються в українських закладах вищої освіти. В анкетуванні взяло участь майже 3,5 тис. іноземців, які не обмежувалися звичайними відповідями на поставлені запитання, а також зворушливо підтримали Україну, залишаючи такі коментарі: «Українці, ви неймовірні!», «Я захоплююся українськими людьми й цією країною», «Слава Україні!», «Я люблю тебе, моя прекрасна Україно».

З-поміж найпопулярніших університетів столиці, іноземні студенти обрали Національний медичний університет імені О. О. Богомольця та Київський національний університет технологій та дизайну!

Досягнення такого результату – це важлива подія для науково-викладацького колективу, свідчення зростання і зміцнення престижу університету, його багаторічної цілеспрямованої роботи з розширення експорту освітніх послуг в інші країни.

Візит Таана Хуссейна Аббаса Хуссейна Тимчасово Повіреного у справах Республіки Ірак в Україні, Повноважного Міністра в КНУТД

 

Робочий візит делегації Грузинського технічного університету до КНУТД

 

Сьогодні ми навчаємо 1626 іноземців, що становить 19,6 % від загальної кількості здобувачів освіти в університеті, з понад 20 країн, з-поміж яких Китайська Народна Республіка, Азербайджанська Республіка, Грузія, Турецька Республіка, Федеративна Республіка Нігерія та інші. Найбільшою популярністю з-поміж іноземців у КНУТД користуються спеціальності 022 «Дизайн», 161 «Хімічні технології та інженерія», 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Високу ефективність нашої роботи в Китайській Народній Республіці демонструє спільний Українсько-китайський Київський інститут, який у 2023 році здійснив перший випуск бакалаврів та магістрів.

Колектив КНУТД дякує кожному здобувачеві вищої освіти за високу оцінку роботи науково-педагогічних працівників та адміністрації університету. Ми вдячні за довіру й надалі створюватимемо необхідні умови для надання якісних освітніх послуг, постійно розвиваючись та удосконалюючись на благо нового покоління висококваліфікованих фахівців! Разом – ми непереможні! Разом – до Перемоги!

11.01.2024