КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИЗНАННЯ НАПОЛЕГЛИВОЇ ТВОРЧОЇ ПРАЦІ ТАЛАНОВИТОГО УКРАЇНСЬКОГО ДИЗАЙНЕРА ІВАНА ФРОЛОВА

Черговим визнанням таланту відомого українського дизайнера, засновника та власника бренду FROLOV, випускника освітньо-професійної програми Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості, доцента кафедри моди та стилю Івана Фролова наприкінці 2023 року послугували низка значущих подій – велике інтерв’ю Емі Вернер для сайту українського видання журналу VOGUE, опублікований 20.12.2023 року матеріал розкриває філософську концепцію бренду FROLOV, авторський стиль, багатогранність таланту, чітку соціальну позицію Івана ФРОЛОВА.

Власними здобутками він вкотре підтверджує високий рівень підготовки фахівців в КНУТД і популяризує фешн індустрію України в світі.

Вже не вперше він створює витвори для відомих особистостей світових зірок – публічних осіб шоу-бізнесу в Україні та за її межами. Цього разу американська співачка й актриса Дженніфер Лопес в одному з кадрів трейлеру до нового фільму This Is Me... Now з'явилася в білій корсетній сукні з вирізами у формі сердець, що є головною ознакою українського бренду FROLOV.

Сукня з колекції FROLOV сезону осінь-зима 2023/2024,
тиждень моди в Лондоні

Фрагмент кадру з трейлеру до фільму This Is Me...Now

 

Черговий раз, селебрітіс світового рівня своїм вибором підкреслюють яскравість, індивідуальність та неповторність авторських ідей талановитого українського дизайнера.

Вітаємо талановитого дизайнера та шанованого колегу з досягненнями та щиро зичимо в наступаючому році творчої наснаги, нових звершень та реалізації амбітних проєктів!

11.01.2024