КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ОЗНАЙОМЛЕННЯ ЗДОБУВАЧІВ ТА АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ З РОБОТОЮ ТУРИСТИЧНОГО ХАБУ – «ОФІС ТУРИЗМУ ВІННИЦІ»

6 січні 2023 року у місті Вінниця відбулася зустріч з  Тетяною  Маєвською, директоркою КП «Офіс туризму Вінниці», багаторічним партнером університету в галузі індустрії гостинності.

Представляючи особливості діяльності підприємства, Тетяна Маєвська зазначила, що надання якісних туристично-інформаційних послуг, розвиток наявних та нових туристичних атракцій, розроблення та впровадження унікальних туристичних продуктів, формування єдиного простору для комунікацій всіх гравців туристичного ринку міста та регіону має бути основою у формуванні практичних навичок та компетенцій здобувачів сфери індустрії гостинності.

Представляючи особливості туристичної діяльності було презентовано позитивний досвід розвитку міста, яке сім років поспіль визнано найкомфортнішим містом для життя в Україні. Вінниця – місто, що залишає у туристів бажання повернутися сюди ще не один раз, щоб знову відчути привітність, затишок та атмосферу щастя.

Подякувавши за плідну співпрацю, активну допомогу та презентацію здобувачам спеціальності «Туризм», туристичних цікавинок міста, а саме: міського Палацу мистецтв, міської бібліотеки, музею М. Коцюбинського, музею Вінниці, Людмила Ганущак -Єфіменко проректор з наукової та інноваційної діяльності, за дорученням ректора університету, дійсного члена НАПН України Івана Грищенка вручила подяку ректора. 

Під час робочої зустрічі було наголошено, що випускники університету за спеціальністю «Туризм» можуть працювати керівниками туристичних підприємств, фахівцями з туристичного обслуговування; інспекторами з туризму; фахівцями із конференц-сервісу; фахівцями зі спеціалізованого обслуговування;  фахівцями з організації дозвілля;  керівниками проєктів та програм;  фахівцями з гостинності (готелі, туристичні комплекси та інші) та ін. Саме університетська ланка бере на себе великі зобов’язання і відповідальність у підготовці висококваліфікованих фахівців, які здобувають знання та вміння у цій сфері.  

 Усі учасники зазначили, що місто Вінниця наповнене молодістю. Концентрація студентів заряджає місто енергією та створює потужне інтелектуальне середовище, де хочеться сміливо думати про майбутнє.

Нове життя можна почати не з понеділка, а з подорожі до Вінниці!

Із вдячністю за співпрацю і підтримку стейкхолдерам у такі нелегкі часи!

12.01.2024