КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНФЕРЕНЦІЯ «ДІАЛОГ ІЗ ВІЧНІСТЮ»

До 100-літнього ювілею Сергія Параджанова

 

Кафедра філософії та культурології факультету культурних і креативних  індустрій взяла  участь у проєкті, присвяченому 100-літньому ювілею Сергія Параджанова. 

«Спільні зусилля небайдужих людей спроможні значно покращити наш такий бурхливий сьогодні світ, і в ньому завжди перемагатиме Прекрасне! Минають роки,  а творчість Параджанова – захоплює! Кожен дотик до його спадщини вражає новими відкриттями, розпорошеними в усьому своєму різноманітті світом. Настав час бережно зібрати скарбницю його відкриттів. Саме це і є метою проєкту» – наголошує автор проєкту Олена Оганесян, голова ГО «Вірменське товариство культурних зв’язків АОКС-Україна», директорка музею Параджанова Київського міжнародного університету.

 

У рамках фестивалю-конференції, що триватиме до 09.02.2024 року, відбуваються арт-, фото-, відеовиставки, майстер-класи з колажу, літературно-музичні  вечори, засідання кіноклубу «Parajanov-ART» та інші заходи. 

Олена Оганесян, директорка музею Параджанова КиМУ та Руслана Множинська, доцент кафедри філософії та культурології, кандидат філософських наук

 

  

Роботи української мисткині Катерини Данник, кандидата культурології, доцента кафедри філософії та культурології,
представлені на виставці, присвяченій 100-літньому ювілею 
С. Параджанова

12.01.2024