КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СПІВПРАЦЯ КАФЕДРИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТА КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ З КИЇВСЬКИМ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИМ ФАХОВИМ КОЛЕДЖЕМ

12 січня 2024 року науково-педагогічний колектив: проф. Ніконов О.Я., доц. Павленко В.М., доц.  Лебеденко Ю.О. на чолі з завідувачкою кафедри інформаційних та комп’ютерних технологій факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій  Київського національного університету технологій та дизайну Скідан В.В. відвідали Київський електромеханічний фаховий коледж. Під час цього візиту відбулася продуктивна робоча зустріч з директоркою коледжу, Сподинською Ларисою Леонідівною, заступником директора з навчальної роботи, Марченком Олександром Івановичем, та завідувачем навчально-виробничої практики, Білим Дмитром Антоновичем.

В ході зустрічі обговорено питання партнерських відносин у рамках існуючої угоди про співпрацю та зміст освітніх програм, зокрема 151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології" та 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка"

Науково-педагогічний колектив ознайомлено з матеріально-технічною базою коледжу та започатковано новий етап співпраці: з цього навчального року здобувачі вищої освіти 2 та 3 курсів освітньої програми 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" кафедри інформаційних та комп’ютерних технологій будуть проходити виробничу практику в навчально-виробничих лабораторіях коледжу. 

Висловлюємо щиру вдячність нашим колегам за теплу дружню зустріч та плідну співпрацю!


16.01.2024