КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРА В КИЇВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

31 січня 2024 р. в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулося вручення дипломів випускникам. 502 студенти отримали дипломи магістра, з-поміж них 90 здобувачів вищої освіти показали відмінні знання та особливі досягнення в навчанні.

Церемонію привітання відкрив Іван Грищенко, ректор КНУТД, доктор економічних наук, професор, академік НАПН України. Іван Михайлович наголосив на надзвичайно важливій ролі висококваліфікованих фахівців для економіки держави, особливо для повоєнної розбудови України.

 

 

Привітавши випускників із успішним завершенням цього етапу освітнього шляху, ректор наголосив, що бажання навчатися в КНУТД, в Україні, йти до мети у складних умовах воєнного часу для цьогорічних випускників, стало ґрунтовною мотивацією успішного професійного становлення. Кожен здобувач вищої освіти в КНУТД отримує якісний освітній фундамент, який дає можливість розвиватися до найвищих професійних щаблів та рішуче стати до розбудови країни у повоєнний час.

 

 

Дипломи столичного, національного університету, як провідного університету у сфері індустрії моди і дизайну вручають у КНУТД за європейською традицією в урочистому, університетському одязі – мантіях і конфедератках. Випускники, а вчора ще студенти, одягаються в таке церемоніальне вбрання в день вручення дипломів. Ця давня європейська традиція робить церемонію особливо урочистою, а самих студентів – серйозними й гордими здобутими званнями.

 

 

 

Актова зала Університету зібрала у родинному колі КНУТД випускників, викладачів-наставників, батьків та всіх, хто доклав свою працю та чуйне серце до становлення висококваліфікованих фахівців – випускників КНУТД.

Подарунком-привітанням випускникам стали художні номери від студентів: ніжний танок балерини Марії Доліч та пісня від студентки факультету управління та бізнес-дизайну Аніти Асцатрян «Ой у лузі червона калина», яка гуртує українців та стала знаною в усьому світі під час повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Від імені студентства зі словами вдячності за здобуті знання, уміння і навички до викладачів та співробітників університету звернулися студентка факультету управління та бізнес-дизайну Аніта Асцатрян та студент факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій Жигад Жлалі.

Спільне фото випускників-магістрів 2024 року, членів ректорату та професорсько-викладацького колективу КНУТД залишиться на добру згадку про найщасливіші студентські роки для здобувачів вищої освіти, а для професорського-викладацького складу збереже найтепліші усмішки своїх вихованців та легкий сум цього урочистого та значущого моменту.

 

Колектив КНУТД щиро вітає випускників-магістрів 2024 року! Ми вдячні за довіру та сподіваємося, що випускники родини КНУТД традиційно через усе життя пронесуть добру згадку про аlma mater, віримо, що успіхи у здобутті вищої освіти стануть трампліном для самореалізації на благо та процвітання України.

 

 

Разом – ми непереможні!

04.02.2024