КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

З метою залучення до конструктивної дискусії стейкхолдерів, обговорення освітніх програм та підсилення практичної спрямованості підготовки фахівців спеціальності 242 «Туризм» було проведено круглий стіл за участі здобувачів освіти, викладачів кафедри та директоркою туристичної фірми ТОВ «Велнес Тревел Клаб» - Юлією Толкодубовою, а також, Надією Макаренко яка є засновнецею туристичної агенції «Тревел Юкрейн».

Під час зустрічі стейкхолдери ознайомили детально здобувачів освіти  з особливостями туристичної галузі в умовах кризи, окреслили перспективи розвитку внутрішнього туризму, наголосили на топових якостях, які має розвивати у собі майбутні фахівці. 

Проаналізували зміст освітніх компонентів і фахових компетентностей, висловили свої конструктивні рекомендації щодо подальшого розвитку та удосконалення освітньої програми 242 «Туризм» задля забезпечення підвищення якості освітнього процесу.

Студенти мали змогу задати питання щодо практичних навичок та професійних компетенцій майбутньої професії.

Стейкхолдери висловили пропозиції щодо розширення перспектив співпраці та запропонували свої підприємства для проходження практики здобувачам освіти ОП 242 «Туризм».

Дякуємо усім учасникам за плідну роботу!

15.02.2024