КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ КНУТД ВРАЖАЮТЬ ТАЛАНТОМ НА СЦЕНІ ПРОФЕСІЙНОГО ТЕАТРУ

22 лютого о 17.00., у таємничих закутках професійного Театру на Михайлівській розгорнеться чарівна комедія-фантасмагорія «ЕРОТИЧНІ СНИ НАШОГО МІСТА», де всі ролі виконують студенти КНУТД кафедри сценічного мистецтва і культури. Актори занурюють глядачів у світ сміху та фантазії, створюючи неповторну атмосферу захоплюючого театрального мистецтва.

Фото 1. ГРИГОРІВНА, терапевт - Анна Новобранець, АРТЬОМ, імпозантний хірург - Руслан Підгурський.

Видатний режисер Віталій Кіно, керівник «Театру на Михайлівській», презентує публіці магічну комедію-фантасмагорію, створену студентами Київського національного університету технологій та дизайну.

Фото 2. Белла, «кошатниця» - Ніа Данильченко-Петренко, АЛЛОЧКА, медсестра – Тетяна Мірошниченко.

Для реалізації цього творчого проєкту керівництво «Театру на Михайлівській» безоплатно надало нашим студентам усі необхідні ресурси, включно з костюмами, декораціями та реквізитом, а також залучило до вистави всі технічні служби театру.

Фото 3. ПРИБИРАЛЬНИЦЯ, «душа» ЖЕКу – Олена Кириченко, ЕЛЬВІРА , найсуворіша жінка - Аліна Дзюмак, ГРОМАДЯНИН, з дев’ятого поверху – Роман Осауленко.

 

Протягом року, завдяки такій палкій підтримці, команда кафедри сценічного мистецтва і культури спільно з Театром на Михайлівській працювала над виставою, наповнюючи сценічну атмосферу натхненням та експериментальними ідеями.

Фото 4. НЕЗНАЙОМЕЦЬ, мав сотні жінок – Вадим Кривонос, Белла, «кошатниця» - Ніа Данильченко-Петренко.

П'єса створена Віталієм Кіно за оповіданням Тетяни Малярчу́к - української письменниці та публіцистки, майстрині історичної прози яка з 2011 року мешкає в Австрії. Її твори та ідеї часто звучать у німецьких ЗМІ, допомагаючи привернути увагу до України та її культури. Таня Малярчук - це не тільки талановита письменниця, але й віддана дочка своєї Батьківщини, яка зробила все можливим, щоб прославити Україну у світі.

Фото 5. АЛІНА СЕРГІЇВНА, дружина – Катерина Лещенко, АРТЬОМ, імпозантний хірург - Руслан Підгурський.

На сцені розгортається історія звичайних людей, з якими ми зустрічаємось на кожному кроці нашого життя – у метро, на роботі, у медичному закладі чи навіть у власному дворі. Чи можливо, серед них є й ми самі? 

Фото 6. АЛЬБЕРТ РОМАНОВИЧ, мажор – Олександр Скачедуб,  КАПІТАЛІНА, «благородна дівиця» - Дар’я Бурчак.

Дійові особи п’єси - це відображення нашого життя, наших проблем, мрій та надій, які знаходять своє відображення на сцені театру. Вони - це ми, з нашими радощами та турботами, які займають своє місце на сцені, щоб розповісти свою історію.

Фото 7.  КАПІТАЛІНА, «благородна дівиця» - Дар’я Бурчак, НАТАХА, має ціль в жизні – Ольга МАРЧЕНКО.

Фото 8. КОЛЯ  – Юрій Швець,  КАПІТАЛІНА, «благородна дівиця» - Дар’я Бурчак.

Дія вистави складається з двох паралельних світів: реального життя та фантасмагоричного світу снів. Проте, часом, світ снів виявляється більш реальним, ніж саме життя, бо тут ми маємо можливість поглянути на справжнє наше єство, без жодних умов.

Фото 9.  ГРИГОРІВНА, терапевт - Анна Новобранець, Белла, «кошатниця» - Ніа Данильченко-Петренко.

Після ночі снів ми прокидаємося та знову опиняємося серед наших "справжніх" – комплексів, страхів, втоми, емоцій... Але не хвилюйтеся! Вихід є! За рецептом - прямуйте на виставу, де вам розкриють таємницю, як перемогти всі ці труднощі, набувши мудрості та сили, яка дарує фантазію.

Таня Малярчук, авторка оповідання, на основі якої створено виставу «ЕРОТИЧНІ СНИ НАШОГО МІСТА», висловлює свою думку про людину, як «істоту, яка хоче, щоб її любили, але її ніхто не любить». Ми готові дискутувати на цю тему у виставі яка відбудеться 22 лютого на сцені Театру на Михайлівській за адресою: вул. Михайлівська 22ж.  

21.02.2024