КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

«ШКОЛА ШВАЧОК» УСПІШНО ЗДІЙСНЮЄ ПІДГОТОВКУ ФАХІВЦІВ

01 березня 2024 р. відбулось урочисте вручення сертифікатів випускникам другого набору «Школи швачок», унікального освітнього проєкту, що був створений за підтримки Івана Грищенка, ректора КНУТД, доктора економічних наук, професора, академіка НАПН України, Олександра Соколовського, засновника торгово-виробничої групи компаній «Текстиль-Контакт» та Володимира Марценюка, провідного партнера «ТК-Домашній Текстиль».

Школа надає можливість усім бажаючим безоплатно пройти інтенсивні короткострокові курси з опанування професії швачки, яка сьогодні є однією з найбільш затребуваних промисловістю. Цей проєкт є особливо актуальним в умовах повномасштабної військової агресії, оскільки забезпечує підготовку фахівців, які є вкрай важливими для економіки в умовах війни та післявоєнної розбудови України.

Освітній процес забезпечують висококваліфіковані викладачі КНУТД на базі виробничих потужностей «ТК-Домашній Текстиль». Це дає можливість слухачам отримати необхідні теоретичні знання, уміння й навички та практичний досвід роботи з найсучаснішим швейним обладнанням.

Навчальний курс дає змогу опанувати основні навички, що необхідні у професії швачки. Усіх випускників, що успішно завершили навчання, «ТК-Домашній Текстиль» запрошує на роботу з високою заробітною платою та, за потреби, забезпечує безоплатним житлом.

Сертифікати випускникам другого набору «Школи швачок» вручили Володимир Стаценко, проректор КНУТД та Анна Нечаєва, СЕО «ТК-Домашній Текстиль».

Ми раді привітати випускників другого набору! Щиро бажаємо їм успіхів у подальшій роботі, натхнення та реалізації найамбітніших планів! А «Школа швачок» продовжує роботу і розпочинає підготовку наступної групи слухачів.

Разом до Перемоги!

04.03.2024