КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТАЖУВАННЯ В УНІВЕРСИТЕТІ ЛІСАБОНА В РАМКАХ ПРОГРАМИ «CREATIVE EUROPE» ЗА МІЖНАРОДНИМ ПРОЄКТОМ CREA2027

У рамках участі та виконання умов міжнародного освітнього проєкту Європейського Союзу «FashionTEX European Academy for Young Designers to Study Innovative Technologies in Digital Fashion Design», до якого Київський національний університет технологій та дизайну долучений вибореним грантом факультету мистецтв і моди (науковий керівник д.пед.н., професор кафедри моди та стилю  Ольга Єжова). З 04.03.2024 р. науково-педагогічні працівники факультету мистецтв і моди, кафедри моди та стилю кандидат технічних наук, доцент Алла Рубанка і факультету дизайну, кафедри мистецтва та дизайну костюма, декан факультету дизайну, доктор технічних наук, професор, Калина Пашкевич стали першими учасниками проєкту від КНУТД в Університеті Лісабона (м. Лісабон, Португальська Республіка).

 

 

Перші насичені дні стажування в Університеті Лісабона - обмін досвідом, тренінги, сучасні знання при вивченні інноваційних технологій у цифровому проєктуванні одягу.

 

 

Здобувачі освіти з нетерпінням очікують повернення викладачів з відрядження для перейняття отриманих знань та навичок інноваційних технологій у проєктуванні одягу.

08.03.2024