КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАХОПЛЮЮЧА ПРЕМ’ЄРА «ЯК СТАТИ СПРАВЖНІМ БЕГЕМОТОМ» ЗА УЧАСТЮ ТАЛАНОВИТИХ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ СЦЕНІЧНОГО МИСТЕЦТВА І КУЛЬТУРИ

7 березня в майстерні Анатолія Тихомирова, заслуженого артиста України, доцента кафедри сценічного мистецтва і культури за участю студентів 3-го акторського курсу, відбулася прем’єра вистави для дітей «Як стати справжнім Бегемотом».

На сцені театру «Платформа 22», у світлі ліхтаря вечірнього часу, розгортається сповнена магії та пригод казкова дія. У цьому захоплюючому спектаклі маленький Бегемотик вирушає на пошуки важливої речі, без якої не може існувати жоден бегемот. У цій чарівній фантазії кожен із персонажів – Бегемотик (Крістіна Нікачало), Вовк (Юлія Сапон), Черепашеня (Ліна Ельтіфі), Їжачок (Дарія Костюченко) та Дракончик (Маргарита Гуцуляк) – уособлюють мудрість та добро. 

Черепашеня (Ліна Ельтіфі), Дракончик (Маргарита Гуцуляк),

Бегемотик (Крістіна Нікачало)

 

Вовк (Юлія Сапон)

 

Під музичне оформлення композитора Олени Кіт та за режисерським задумом Ольги Адаменко та Анатолія Тихомирова – ця казкова історія розкриває глядачам увесь свій чарівний зміст та втілює у життя авторську ідею п’єси Олександра Вітера.

Вовк (Юлія Сапон), Бегемотик (Крістіна Нікачало)

 

Подорож головного персонажа сповнена зустрічей із новими друзями, відвідування загадкових місць та неймовірних пригод. Це світ чудес, де кожен може зануритися в неймовірні пригоди разом із казковими героями, створюючи власний унікальний світ фантазії та дивовижних вражень…

Чи зможе Бегемотик знайти загублене, подолати всі перешкоди та стати справжнім героєм? Про це можна дізнатися переглянувши яскраву виставу за участю студентів 3-го курсу майстерні Анатолія Тихомирова.

Актори – студенти кафедри сценічного мистецтва і культури з маленькими глядачами

 

Магія сцени – це завжди нові емоції, цікаві зустрічі та неповторні враження, що надихають і юних артистів, і маленьких та дорослих глядачів!

11.03.2024