КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВЕБІНАР “АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ: ВИКЛИКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”

6 березня науково-педагогічні працівники та здобувачі освіти Київського національного університету технологій та дизайну взяли участь у вебінарі «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», який відбувся в онлайн форматі на базі НУ «Запорізька політехніка».

Вебінар зібрав близько тисячі представників академічної спільноти України, щоб обговорити проблеми забезпечення академічної доброчесності. Було наголошено на розвитку національного законодавства України у цій сфері, особливу увагу звернули на  виклики та можливості, щодо академічної доброчесності та тенденцій розвитку штучного інтелекту у системі освіти.

З вітальним словом до учасників звернулися ректор НУ «Запорізька політехніка» Віктор Грешта; народна депутатка України 9-го скликання, Голова Підкомітету з питань вищої освіти Комітету з освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Юлія Гришина; голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Андрій Бутенко; Ph.D., заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький.

Щиро дякуємо колегам за гостинність та організацію заходу і глибоке розуміння важливості дотримання академічної доброчесності в науковій та освітній діяльності.

12.03.2024