КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОЗПОЧАТО СПІВПРАЦЮ З СТЕЙКХОЛДЕРАМИ В ПРАКТИЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ФАКУЛЬТЕТУ КУЛЬТУРНИХ ТА КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЙ КНУТД

Практичний метод навчання нового рівня освіти надзвичайно цінний, коли його пропонують стейкхолдери. З весняного семестру здобувачам вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу, розпочато курс практичної підготовки в рамках дисципліни туризмознавство, яку забезпечує Юлія Толкодубова, засновниця та директорка туристично-подієвої компанії Wellbess Travel Club. Студенти здобувають знання та навички від професіонала туристичної галузі. Її багаторічний досвід у створенні унікальних подорожей та туристичних стежок, мультикультурних проектів та розробки авторських навчальних курсів роблять кожне практичне заняття унікальним та розширюють фахові компетенції здобувачів освіти.

Щиро дякуємо стейкхолдерці, роботодавиці Юлії Толкодубовій, яка ділиться своїми власними успішними історіями та найкращими практиками, що допомагають пізнавати професію з середини.

13.03.2024