КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

У КНУТД РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ЕНЕРГОАУДИТОРІВ

13 березня 2024 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася робоча зустріч ректора університету, Івана Грищенка, доктора економічних наук, професора, академіка НАПН України з головою Асоціації енергоаудиторів України Вадимом Литвиним та провідним науковим співробітником Інституту вищої освіти НАПН України Володимиром Ковтунцем.

У зустрічі взяли участь: Людмила Ганущак-Єфіменко, пректор КНУТД, Григорій Романюк, член правління Асоціації енергоаудиторів України, Ігор Панасюк, директор Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій КНУТД, Михайло Шеремет, директор центру управління енергоефективністю КНУТД.

Під час зустрічі було укладено договір про партнерство та співробітництво між Асоціацією енергоаудиторів України та Київським національним університетом технологій та дизайну. А також досягнуто домовленості про початок підготовка енергоаудиторів будівель у  КНУТД із залученням фахівців Асоціації енергоаудиторів України. Підписано узгоджені освітню програму і календарний план підготовки енергоаудиторів будівель. Документи розроблено відповідно до професійного стандарту «Енергетичний аудитор будівель», національного та міжнародного законодавства.

Було обговорено питання подальшої співпраці та її розширення з метою проведення спільних освітніх та наукових заходів.

Зустріч відбулась у теплій дружній атмосфері.

15.03.2024