КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРАКТИКА ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ РЕСУРСІВ І МЕТОДІВ ПОШУКУ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ

Семінар «Практика використання сучасних ресурсів і методів пошуку літературних джерел» був проведений для здобувачів освіти кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу на науковій базі бібліотеки Київського національного університету технологій та дизайну.

Семінар було організовано з метою ознайомлення здобувачів освіти із сучасними ресурсами та методами пошуку літературних джерел, необхідних для вивчення дисциплін і написання курсових та кваліфікаційних робіт у галузі туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

Співробітники бібліотеки університету разом із доцентом Ларисою Городянською детально розглянули на семінарі такі питання:

  • основні ресурси та бази даних у галузі туризму та готельно-ресторанного бізнесу;
  • ефективні методи пошуку та аналізу актуальних джерел;
  • практичні рекомендації щодо використання електронних і паперових ресурсів для наукових досліджень та написання курсових і дипломних робіт.

Студенти брали активну участь у дискусіях, ставили запитання та обговорювали можливості застосування методів пошуку й аналізу у своїй навчальній та науковій діяльності. В результаті семінару, учасники познайомились із практичним використанням сучасних ресурсів і методів пошуку літературних джерел, які допоможуть їм успішно виконувати академічні завдання та кваліфікаційні роботи.

Ми дякуємо співробітникам бібліотеки за надання доступу до наукових ресурсів.

 

20.03.2024