КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ КАФЕДРИ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА ЗДОРОВ’Я

14 березня за результатами «навчальної практики» та «виробничої практики» відбулися звітні конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» освітньої програми «Фітнес та рекреація» на кафедрі фізичного виховання та здоров’я.

На зустрічі студенти поділилися своїми успіхами, очікуваннями й враженнями від отриманого досвіду під час практики, які проходили на базах практики: дитячі спортивно-юнацькі школи, спортивні клуби, спортивні секції, фітнес-клуби, клуби атлетичної гімнастики, фізкультурно-спортивні громадські організації) з якими укладено угоди про співпрацю.

 

 

У рамках навчальної практики науково-педагогічні працівники кафедри фізичного виховання та здоров’я організували і провели заходи, з метою ознайомлення здобувачів вищої освіти з основними напрямами роботи фізкультурно-спортивних закладів, їх структурою, обов’язками посадових осіб. Під час практики студенти мали можливість відчути атмосферу майбутньої роботи фахівця з фізичної культури, а також ознайомитися з вимогами до професійної діяльності.

 

Обговорення результатів виробничої практики завжди є важливим дієвим компонентом, який дає оцінку здобувачу вищої освіти, а саме розкриває сильні та слабкі сторони теоретичної і практичної підготовки. Результати захисту говорять про достатній, і навіть високий, рівень підготовки студентів.

 

 

Керівник практики від кафедри, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри фізичного виховання та здоров’я Оксана Зеленюк подякувала студентам освітньої програми «Фітнес та рекреація» й зазначила, що завдання виконані досить на високому рівні, а це говорить про професійний і серйозний підхід здобувачів до майбутньої професійної діяльності.

Отримані результати говорять про професійну спрямованість студентів, а саме такий підхід до роботи дає можливість досягнути високого професійного зростання та зайняти конкурентоспроможне місце на ринку праці.

Щиро радіємо успіхам наших здобувачів вищої освіти та бажаємо їм подальших професійних звершень!

20.03.2024