КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СЕМІНАР ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРОМ НА КАФЕДРІ МУЛЬТИМЕДІЙНОГО ДИЗАЙНУ

11 березня 2024 року відбувся семінар зі стейкхолдером Юрієм Костенко – директором та засновником компанії Front Pictures, щодо сучасних вимог роботодавців та компетенцій освітньо-професійної програми «Мультимедійний дизайн» спеціальності 022 Дизайн.

У заході взяли участь завідувачка кафедри мультимедійного дизайну, кандидат технічних наук Олена Васильєва, доцент кафедри кандидат технічних наук Олена Слітюк, доцент кафедри кандидат технічних наук Руслана Хиневич, професор КНУТД Анатолій Шаповал, доцент кафедри Вадим Батрак та здобувачі освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти кафедри МД: Анна Точенюк, Микита Білоус, Катерина Сємашко, Літвінов Ярослав, Оксана Кузьменкота інші.

Під час зустрічі було обговорено питання щодо практичної підготовки  здобувачів за освітньою програмою «Мультимедійний дизайн», як майбутніх фахівців у сфері мультимедійного дизайну. Юрій Костенко розповів присутнім про сучасні вимоги роботодавців до професійно-практичної підготовки спеціалістів з мультимедійного дизайну, необхідні компетентності, які повинен мати конкурентоспроможний фахівець в галузі мультимедійного дизайну. Під час зустрічі було обговорено та визначено наповнення основних освітніх компонентів ОП, що сприяють формуванню фахових компетентностей.

Учасники семінару

 

Фрагменти доповіді здобувачів кафедри мультимедійного дизайну

 

Під час семінару здобувачі кафедри мультимедійного дизайну презентували свої проєкти, що були виконані під час навчання та практики,

За результатами семінару було узгоджено низку пропозицій від стейкхолдера щодо удосконалення навчального процесу кафедри мультимедійного дизайну, послідовності та наповнення навчальних дисциплін та ухвалено відповідні рішення.

Колектив кафедри мультимедійного дизайну факультету дизайну висловлює щиру вдячність стейкхолдеру Юрію Костенко за цікаву і змістовну зустріч та цінні рекомендації щодо удосконалення освітніх програм!

20.03.2024