КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

БАТУРИН – ЛЕГЕНДАРНА ГЕТЬМАНСЬКА СТОЛИЦЯ

Важливим компонентом навчання є не тільки набуття студентами системи теоретичних знань, але і практико орієнтованих умінь. В рамках забезпечення практичної роботи освітніх компонентів здобувачі освіти кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу наочно знайомляться з туристичними маршрутами України.  Процес, спрямований на закріплення знань, набуття вмінь та формування навичок через комплекс методів, здійснюваних прийомами, пов'язаними із застосуванням знарядь дослідної та науково-практичної складової.

Здобувачі освіти ОП «Туризм», ОП «Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі» під керівництвом професора Олени Степанової, відвідали в славетному місті Батурин Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця» – це архітектурно-меморіальний комплекс, який має сакральне значення для кожного українця. Археопарк яскраво ілюструє вигляд найбільш укріпленої частини міської фортеці 1669-1708 років та розкриває загальний образ серця Гетьманщини. Надає кожному з нас розуміння Батурина як історичного «скарбу» України, місця усвідомлення національної ідентичності та причетності до збереження набутого й розбудови держави.

Розумне співвідношення теоретичної складової навчання та практичного відпрацювання отриманих навичок дає змогу підвищити ефективність навчання здобувачів освіти професійних компонентів освітніх програм кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

20.03.2024