КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДІАЛОГОВА ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ФІЛОЛОГІЇ ТА ПЕРЕКЛАДУ «LET’S DISCUSS» У РАМАХ ПРОГРАМИ «МРІЄМО ТА ДІЄМО»

Здобувачі 2 і 3 курсів спеціальності 035 «Філологія» бакалаврського рівня вищої освіти Анастасія ПІДГАЙНА (група БАМ-21), Юлія ШЕВЧЕНКО (група БЗВА-22), Кароліна ТИМЧИК-ПАСІЧНИК (група БВА-22) 14, 16 і 19 березня 2024 року взяли участь у діалогових зустрічах у рамах проєкту «Let’s Discuss», організатором якого є ГО «Платформа соціального розвитку «SetUp». Захід відбувся в онлайновому форматі на платформі Zoom з участю студентської молоді з Бразилії і Намібії. На головному етапі зустрічі, що мав назву «The Iceberg of Сulture», студенти обговорювали культурне та соціальне життя, проблеми розвитку освіти й виховання дітей і молоді. Наші здобувачі мали чудову нагоду розповісти про Україну та долучитися до великої молодіжної спільноти.

Активна молодь – саме та рушійна сила, яка творитиме зміни й робитиме світ кращим.

Проєкт «Let’s Discuss» для діалогових зустрічей між українською та іноземною молоддю реалізується в рамах програми «Мріємо та діємо», що впроваджена за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується IREX у партнерстві з «Будуємо Україну разом» (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом(IRI) і Zinc Network.

Цей проєкт став можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агенство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст проєкту є відповідальністю Громадської організації «Платформа соціального розвитку «SetUp» і необов’язково відображає погляди IREX, USAID чи Уряду Сполучених Штатів.

«Let’s Discuss» об’єднує 320 представників проактивної молоді Бразилії, Намібії і України. Це:

– боротьба зі стереотипами та обмін традиціями;

– нетворкінг і репрезентація своєї країни;

– спільний пошук розв’язання світових проблем;

– та практика англійської.

Викладачі та студенти кафедри філології та перекладу вдячні організаторам проєкту «Let’s Discuss» за можливість взяти участь у заході, щоб боротися з дезінформацією та російською пропагандою заради України.

22.03.2024