КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СІЛЬСЬКИЙ ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ

Повноцінний якісний процес передбачає регулярну плідну співпрацю між усіма групами стейкхолдерів. В рамках реалізації освітньо-професійних  програм «Туризм» та «Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі», здобувачі освіти кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну, в супроводі професора Олени Степанової, наочно ознайомилися зі створенням туристичного продукту ТОВ «Агрофірма «Козацька», Конотопського району, що на Сумщині.

Стейкхолдер, голова правління Віктор Гала, як практик, розповів про організацію, специфіку та створення спеціалізованих видів туризму. На власному прикладі показав перспективи розвитку цього виду гостинності, що має стати невід'ємною складовою державної регіональної політики, одним із шляхів вирішення питання зайнятості населення та соціально-економічного розвитку на селі.

Студенти мали змогу пройтися створеними туристичними стежками  сільського зеленого туризму,  що передбачає тимчасове перебування туристів у сільській місцевості (селі), відвідали території особистого селянського (фермерського) господарства; зрозуміли специфіку екотуризму, відвідуючи території, що мають природничу, культурологічну, етнографічну цінність.

Сільський туризм розкрив діяльність з надання різноманітних туристичних послуг (бронювання, розміщення, харчування, рекреації, екскурсійного, транспортного, інформаційного обслуговування, організації культурних, спортивних програм, інших видів послуг, що спрямовані на задоволення потреб туристів), що пов'язані з використанням туристичних ресурсів місцевості.

Щиро дякуємо професору кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну Світлані Бебко за організацію та супровід.

 

 

 

 

 

 

 

25.03.2024