КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КУРАТОРИ ГРУП ФАКУЛЬТЕТУ ДИЗАЙНУ ВІДВІДАЛИ МЕШКАНЦІВ ГУРТОЖИТКУ

21 березня 2024 року куратори груп здобувачів освіти факультету дизайну разом з Калиною Пашкевич, деканом факультету дизайну, доктором технічних наук, професором, Наталією Чупріною, завідувачкою кафедри мистецтва та дизайну костюма, доктором мистецтвознавства, професором, Данилом Косенком, завідувачем кафедри дизайну інтер’єру і меблів, кандидатом мистецтвознавства, Оленою Герасименко, заступником декана з науково-педагогічної роботи, доктором філософії, доцентом та Олександром Васильєвим, заступником декана факультету дизайну з виховної роботи, асистентом кафедри графічного дизайну відвідали гуртожиток № 7 КНУТД, у якому мешкають здобувачі освіти факультету дизайну.

Представники деканату та куратори факультету дизайну Михайло Руденко, Вадим Батрак, Олена  Герасименко, Єлизавета Дерев’янко, Дар’я Куровська, Володимир Падун ознайомилися з умовами проживання здобувачів освіти, особливу увагу приділили студентам першого курсу. Куратори відвідали кімнати, у яких мешкають здобувачі освіти, та місця загального користування, такі як: кухні, душові, укриття.

Представники факультету дизайну та куратори академічних груп обговорили питання поліпшення умов проживання в гуртожитку, наголосивши на важливості дотримання чистоти і порядку в усіх приміщеннях. Разом із Наталією Лігачовою, коменданткою гуртожитку, було визначено першочергові питання, які потрібно вирішити найближчим часом для поліпшення умов проживання студентів у гуртожитку.

Для створення комфорту обговорили необхідність проведення заходу з прибирання території навколо гуртожитку. Підчас спілкування студенти гуртожитку №7 КНУТД  висловились, що задоволені умовами проживання і вважають їх достатньо комфортними.

25.03.2024