КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИЇЗНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОП «ДИЗАЙН СЕРЕДОВИЩА»

20 березня 2024 року в шоу-румі компанії «FREEDOM», що розташований в ТЦ «Домосфера», відбувся виїзний практичний семінар для здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти ОП «Дизайн середовища» з теми: «Сучасні тенденції дизайну інтер’єру в сфері меблів, плитки та сантехніки». У заході взяли участь Олександр Пліско та Тетяна Міщенко, старші менеджери компанії, викладачі кафедри дизайну інтер’єру і меблів Тетяна Булгакова, к. т. н., доцент, Олександра Шмельова-Нестеренко, д. філос. та здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти.

Учасники ознайомилися з новітніми технологічними та естетичними рішеннями у виробництві сучасного керамограніта, новинками від іменитих дизайнерів та брендів у галузі сантехнічних виробів, останніми розробками італійських виробників меблів для кухні, вітальні, гардеробної кімнати. Особливу увагу відвідувачів привернули керамогранітна продукція італійської компанії «IRIS», сантехнічні вироби від Роберто Кавалли, дизайнерські змішувачі фабрики «Gessi», сучасні естетичні та технологічні прийоми оздоблення меблів натуральним камінням та шкірою.

Під час семінару здобувачі отримали актуальні знання інноваційних методів, технологій і конструктивних рішень, а також сучасних тенденцій в інтер’єрі в сфері використання меблів, плитки та сантехніки, що можуть бути застосовані в подальший практичній та науковій діяльності.

25.03.2024