КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВОЛОНТЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ КАФЕДРИ ПРИВАТНОГО ТА ПУБЛІЧНОГО ПРАВА

У березні 2024 року спільними зусиллями здобувачів вищої освіти та працівників кафедри приватного та публічного права зібрано необхідні речі для наших славних захисників та захисниць, які віддали своє здоров’я, захищаючи нашу країну, і зараз перебувають на лікуванні або проходять реабілітацію, та відвідано поранених військових ЗСУ у Київській міській клінічній лікарні № 4.

Під час відвідування було передано захисникам нові шкарпетки, одноразові пелюшки, що стають в нагоді під час кожної перев’язки, а також знеболюючі препарати. Здобувачі вищої освіти кафедри приватного та публічного права мали змогу поспілкуватися з солдатами, що брали безпосередню участь у військових діях, підтримати їх, вислухавши болючі історії про поранення, які привели їх у стіни вказаної лікарні міста Києва, після тривалого лікування у шпиталі міста Дніпро. Відвідувачам було морально й емоційно важко, зашкалювало співчуття, повага й, навіть, страх.

На адресу військових ЗСУ від здобувачів вищої освіти КНУТД прозвучало багато слів подяки за захист. Діти зробили добру справу й  виконали свій обов’язок, як свідомі громадяни України. Такі заходи є дуже важливими для підтримки захисників та захисниць нашої держави, а також для патріотичного виховання молодшого покоління.

25.03.2024