КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ХІМІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ НА ПРОВІДНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ

Виробнича практика надає студентам можливість закріпити здобуті теоретичні знання та пройти практичну підготовку на передових підприємствах України, що працюють в галузі хімічних технологій та інженерії.

20 лютого 2024 року студенти і викладачі кафедри хімічних технологій та ресурсозбереження відвідали підприємство ТОВ «Київгума» (м. Броварі), яке є лідером ринку України з виробництва виробів з гуми, латексу, ПВХ, ТЕП і силікону. «Київгума» виробляє більше 4 тис. найменувань продукції для всіх галузей економіки України. Це підприємство повного циклу, що забезпечує всі стадії виробництва, починаючи від розробки полімерної суміші та проєктування оснащення до виготовлення готових виробів.

 

 

 

Здобувачі освіти та викладачі ознайомилися з роботою виробничих цехів з виготовлення гумових виробів та лабораторії фізико-механічних та хіміко-аналітичних випробувань, активно цікавилися виробничими технологіями, особливостями різних процесів від розробки рецептур та виготовлення гумових сумішей до виробництва готових виробів.

7 березня 2024 року студенти і викладачі кафедри хімічних технологій та ресурсозбереження відвідали підприємство «Вентс» (м. Боярка). До екскурсії також долучилися викладачі та студенти кафедри прикладної фізики та вищої математики. «Вентс» є провідною компанією, яка виготовляє широкий асортимент сучасного вентиляційного обладнання.

Продукція підприємства вирізняється високою якістю, збалансованими технічними характеристиками, виготовляється відповідно до європейських та міжнародних вимог з енергоефективності, надійності та безпеки, що підтверджується відповідними сертифікатами та реалізованими об’єктами в усьому світі. Здобувачі освіти та викладачі мали можливість ознайомитися з повним замкненим циклом виробництва високотехнологічної промислової продукції: від випуску окремих деталей до створення готового продукту.

 

Усі підприємства гостро потребують фахівців з інженерних напрямів та з захисту навколишнього середовища. Під час екскурсій у здобувачів освіти була можливість поспілкуватися з працівниками підприємств та ще раз переконатися у правильності вибору професії.

Київський національний університет технологій та дизайну є багаторічним партнером багатьох підприємств, наші випускники успішно працюють на цих підприємствах, мають можливість будувати блискучу кар’єру.

Якісна освіта – запорука вдалого працевлаштування!

Дякуємо співробітникам підприємств за приділений час і сподіваємося на подальшу співпрацю!

26.03.2024