КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД ДЛЯ УЧНІВ ТА СТУДЕНТІВ «ECONOMICS DAY У КНУТД»

На початку травня за ініціативи факультету управління та бізнес-дизайну в Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся масштабний профорієнтаційний захід для учнів та студентів «Economics day у КНУТД». Головною ідеєю заходу було представлення економічних спеціальностей Київського національного університету технологій та дизайну та ознайомлення учнів закладів загальної середньої освіти та студентів коледжів зі значними досягненнями та історією Університету. Гості університету мали можливість побачити, так би мовити, зсередини – сучасні профільні навчально-наукові лабораторії та аудиторії, де навчаються здобувачі освіти, відвідати музеї Університету та поспілкуватися з викладачами та студентами.

Саме з екскурсії Університетом і розпочався День економіки в КНУТД для понад 220 учнів із 15 закладів загальної середньої освіти м. Києва, які завітали до нашого університету разом із вчителями на запрошення професорсько-викладацького корпусу факультету управління та бізнес-дизайну.

Варто зазначити, що підготовка і проведення заходу відбувалися за сприяння та підтримки Івана Грищенка, ректора Університету, академіка НАПН України, Людмили Ганущак-Єфіменко, проректора з наукової та інноваційної діяльності, Володимира Стаценка, проректора з цифрової трансформації. А отже й захід пройшов на високому організаційному рівні та був забезпечений усім необхідним технічним обладнанням. В актовому залі І корпусу на двох великих екранах демонструвались відеоролики про Університет та факультет управління та бізнес-дизайну. Наші гості мали можливість поспілкуватися та сфотографуватися у фотозоні з викладачами та студентами, а також пригоститись гарячими напоями та смаколиками у фойє актового залу перед початком заходу.

Програмою профорієнтаційного заходу «Economics day у КНУТД» було передбачено ознайомлення з історією та сучасними досягненнями Університету та факультету, представлення кафедр, знайомство з провідними викладачами та науковцями, ознайомлення зі спеціальностями та освітніми програмами факультету.

Зі вступним словом та привітанням гостей у Київському національному університеті технологій та дизайну виступила Олександра Ольшанська, декан факультету управління та бізнес-дизайну, професор. Вона ознайомила присутніх зі славетною історією Університету та значними досягненнями його науково-педагогічного колективу. У виступі декан акцентувала увагу присутніх на тому, що колектив факультету управління та бізнес-дизайну реалізує грантовий проєкт ERASMUS+ «Міжнародна мережа віртуальних бізнес-хабів» VEHUB4YOU, який передбачає створення мережі із більше, ніж 40 молодіжних бізнес-хабів в Україні та запросила присутніх приєднатись до цієї ініціативи.

Потім Олександра Володимирівна запросила завідувачів кафедр представити спеціальності та освітні програми за якими здійснюють підготовку на факультеті. Кожна кафедра підготувала презентації, що були надзвичайно цікавими, креативними та динамічними.

На завершення заходу всіх запросили на святковий концерт. Студенти факультету управління та бізнес-дизайну підготували для гостей справжній сюрприз, їх виступи були яскравими й незабутніми та дуже сподобалися присутнім.

Сподіваємося, що свято вдалося. Наші гості у такій креативний спосіб дізналися про Університет та освітні програми факультету управління та бізнес-дизайну. До нових зустрічей на «Economics day у КНУТД»!

09.05.2024